We are family (naim , saadah, izzah)
gambar keluarga naim saadah izzah
By: Naim n Saadah n Izzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Dec-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark
Izzah 4th (2008) Birthday

Again gambar PPG
Lagi.. kek yg comel
Birthday girl
View all 12 photos...


Last saturday(29/11/2008) birthday Izzah yang ke 4. Selamat hari jadi sayang !!. Semoga panjang umur, bahagia dan sihat selalu. Ummi and abah doakan segala yang baik2 untuk Izzah. Terima kasih pada sepupu2 Izzah yang datang. Terima kasih juga pada abah yang menempah kek yang comel walaupun kek tuh kecik sket dari apa yang kita bayangkan. Actually Izzah request nak kek barbie.. tp kedai tuh nyer selection untuk gambar barbie x cantik. So Abah tempah yg gambar PPG.



Saturday, 8-Nov-2008 10:24 Email | Share | | Bookmark
IT Department 2008 Family Day

Izzah tgh tunggu turn
Tekun menabur pasir
Pandai jugak Izzah buat rupenyer
View all 6 photos...
Dapat lucky draw voucher ISetan RM100 First time dlm hidup dapat lucky draw. Terima kasih pada mereka2 yang balik awal sbb peratusan untuk mendapat dpt lucky draw tuh menjadi tinggi


Thursday, 15-May-2008 05:39 Email | Share | | Bookmark
Company Family Day

 
 
 
View all 6 photos...
Ruper-rupe nyer dah setahun lebih x update fotopages nih.. So ini antara event yg berlaku sepanjang setahun x update tuh..


Saturday, 13-Oct-2007 10:41 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2007

 
 
 
View all 6 photos...


Thursday, 30-Nov-2006 11:16 Email | Share | | Bookmark
Happy Besday Izzah

cenyum.. nih izzah yg posing sendiri
amboi.. mesra nyer
chak aa
View all 11 photos...
Actually birthday Izzah was on 29th, but since me and hubby will be busy on wednesday so we had potong kek ceremony for Izzah on 28th night after work. Insyaallah tahun depan ummi and abah buat proper celebration erk. Tahun nih Izzah pun tak mengerti lagi. Nampak kek trus nak potong jer.. Nasib ummi sempat tahan.. kalu tak, blum nyanyi lagu besday, kek dah robek


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net